Camilla, 23 år

Jeg har tabt mig 23, 6 kilo og er klar til et helt nyt liv! 

Hej, jeg hedder Camilla, jeg er 23 år, og jeg vil gerne fortælle lidt om mit vægttabsforløb. 

Jeg er i min 11. uge på KCS og jeg har tabt mig 16,2 kilo indtil videre.

// Før kurset
Jeg havde besluttet, at jeg ville tabe mig. Og jeg prøvede virkelig at spise sundere og løbe nogle ture. Men det var som om min motivation var rigtig lav, så jeg fik det ikke rigtig gjort alligevel. I mit job som frisør er man hele tiden på, og har kun korte pauser. Så derfor er det bare så nemt at vælge de små, hurtige, usunde fix, når man er lige trænger til noget mellem to kunder. Så jeg blev ved med at tage på, og så gjorde jeg op med mig selv, at jeg havde brug for at få noget hjælp til at tabe mig. Jeg kendte en, der havde været på KCS, så jeg gik ind og læste mere på hjemmesiden, og bestilte en rundvisning. Det gik rigtig godt, så jeg fik hurtigt booket et kursus, og glædede mig til at komme i gang! Jeg ville virkelig begynde et nyt liv! 

// På KCS
Min første dag var rigtig god. Jeg blev taget godt imod af både undervisere og de andre kursister. Den første aften fik vi noget aftensmad sammen, mens snakken kørte. Jeg følte lidt jeg var den eneste unge, og var spændt på om der kom flere på min alder i løbet af ugerne. Det gjorde der. Men faktisk betyder det ikke så meget på alderen på de forskellige, fordi man har meget de samme udfordringer og kæmper med de samme ting. 

I de første uger gik vægttabet strygende. Hver uge kunne jeg se på vægten, at jeg tabte mig rigtig fint. 2.5 kilo i første uge, 1.5 kilo i anden uge, 1.4 kilo i tredje uge og 2 kilo i fjerde uge. Så var den første måned pludselig gået med et resultat på 7.4 tabte kilo. Det kørte bare! Og det motiverende mig helt vildt, at resultaterne var gode hver gang til vejning. Så skulle den bare have en skalle mere! 

Jeg er begyndt at løbe, og jeg har aldrig i mit liv løbet så godt som nu. Det er desuden rigtig dejligt at tage løbetøjet på i en mindre størrelse. Og jeg føler mig også meget flottere. Mit humør og selvtillid er også blevet meget bedre. Jeg er især glad og stolt når min familie, kollegaer og venner bemærker at der da virkelig er sket noget! De er meget overraskede over hvor hurtigt det kan gå. ”Nu kan man VIRKELIG se det på dig” siger de tit. Og det dejligt. Jeg kan nu også nemt se på mig selv, at der er røget mange kilo af når jeg ser mig i spejlet. Jeg lægger især mærke til at der er kommet mere kæbeparti frem. Glæder mig helt vildt til at få mine før/efter billeder, når jeg er færdig her på KCS. 

// Undervisningen:
Kostteorien har været super vigtig for mig. Hvor mange kulhydrater er der egentlig i de forskellige ting? Nogle ting er ikke så sunde, som man lige gik og regnede med. For eksempel mælk - Der er lige så meget sukker i mælk, som i cola. Det havde jeg aldrig troet. Anika har lært mig rigtig mange nye og nyttige ting til min hverdag.
Jeg har også været rigtig glad for motionsdelen. Og især valgfag. Det er fedt man selv kan være med til at vælge, hvad man vil lave. Jeg bruger især Step/styrke med Lene og crosstræning med Thomas. Trænerne sørger hele tiden for, at alle bliver udfordret på deres eget individuelle niveau. Det har jeg været rigtig glad for. 

// Når jeg skal hjem:
Jeg har fået orlog fra mit arbejde, og når jeg vender tilbage så bliver det med en mase nye, og gode vaner, som jeg kan bruge hver eneste dag. Jeg møder sent, så jeg er ikke i tvivl om, at jeg nok skal få løbet mig en tur før arbejde hver dag. Mellem kunderne har jeg lagt en plan for hvad jeg gør, så jeg ikke falder i de samme fælder som før. Jeg vil have rugbrød og agurkestænger med på arbejde – og udskåret frugt og nødder. Så har jeg hele tiden et sundt valg ved hånden, når jeg har brug for et mellemmåltid, i stedet for at gå ud og købe et eller andet åndsvagt. 
Jeg skulle oprindeligt være på KCS i 12 uger, men har valgt at tage 6 uger mere. Det går rigtig godt, og beslutningen om at komme her var SÅ rigtig. Så jeg tænker, at 6 uger mere kan bringe mig ned på en vægt, som jeg er godt tilfreds med. Og så er der knap så mange kilo at tabe sig yderligere, når man kommer hjem. For der bliver det ikke så nemt, som det er her på KCS. 

// Mine mål:
Jeg håber jeg har tabt mig 20 kilo i alt, når de 12 uger er gået. Og så går jeg efter at tabe 10 kilo mere de næste 6 uger. Så vil jeg gå fra 94.5 til 64.5, og være mega stolt af mig selv!! Wish me luck smile-humørikon