Kurser

JUNI / MADKURSUS (UGE 26)

BLIV EN MESTER TIL DET SUNDE KØKKEN

Er du også forvirret over de mange kostråd og slankekure, som skifter hele tiden? Trænger du til andet mad end de 15 faste retter, som kører i ring igen og igen? Og vil du gerne lave mad, der SMAGER af noget - samtidig med at du taber dig og får energi i kroppen? Så er det her kursus lige noget for dig.

Start sommeren med et inspirerende og motiverende vægttabsophold og slankekursus med et særligt fokus på maden. Selvom kurset handler rigtig meget om mad vil du få motion hver eneste dag. Du kommer til at prøve forskellige former for træning, som yoga, gåmotion og styrketræning, mens du bliver forkælet med den lækreste sunde mad, og selv lærer, hvordan du laver den. Hvis du trænger til at tabe dig, vil de første kilo ryge her, og du kan tage alt den gode madlavning med hjem til din hverdag. En uges sund madlavningskursus og sommer vægttabsophold i ét.

SUND MAD DU KAN KENDE

Det er en myte, at sund mad er besværligt, smager kedeligt eller indeholder alle mulige mærkelige råvarer, som du kun kan købe i specialbutikker. På kurset vil du blive introduceret for det NEMME sunde køkken med masser af smag, knas og mums-faktor. Du kommer med vores kok i køkkenet og får undervisning af vores dygtige diætist.

Vi starter dagen med morgenmad efterfulgt af fælles morgensamling for alle husets besøgende. Her vil vi synge et par sange og vende forskellige emner. Efterfølgende starter dagens program, som vil være forskelligt fra dag til dag. Der vil også være egen tid, hvor du har mulighed for at hvile, hygge med de andre kursister eller gå en tur ved Limfjorden. 

Du vil bl.a. blive undervist i hvordan du spiser sundt uden afsavn. Hvordan du ser på varedeklarationer. Hvordan du får lavet en god madplan, så aftensmaden er sikret. Og du vil også blive meget klogere på fedt: hvad er sundt og ikke sundt? Ugen byder også på en udflugt til den lokale grøntavler og selvfølgelig masser af timer med madlavning i køkkenet.

PRAKTISKE TJANSER

Vi hjælper hinanden på bedste højskole-manér med forskellige praktiske tjanser i løbet af ugen, fx afrydning efter måltiderne, tømning af opvaskemaskine, anretning af mellemmåltider m.m.

Ankomst søndag d. 24/6 og afrejse lørdag d. 30/6.

DU FÅR:

- Fuld forplejning med sund og lækker mad, lavet fra bunden.
- Undervisning i teori og praksis med både diætist, fysioterapeut, motionsinstruktør og kok.
- En hyggelig kultur-udflugt
- Udflugt til lokal grøntavler
- Masser af sund køkken "know how"
- Motivation til at komme igang med en sund livsstil
- Inspiration til ny motion
- Gåafstand til smuk natur ved Limfjorden
- Gåafstand til bycentrum med biograf, kurbad, cafeer og gågade 

PRIS ALT INKL:

Enkeltværelse med delt bad og toilet:  4.250 - (UDSOLGT)

Enkeltværelse med eget bad og toilet: 4.500,- (UDSOLGT) 

2. pers. i dobb.værelse med bad og toilet: 8.000,- (UDSOLGT)

Du kan også ringe og booke på Tlf. 97850822

Tilmeld dig dette kursus nu
MADKURSUS (UGE 26)

AUGUST

SENSE (UGE 33)

SENSE (UGE 33)

UDSOLGT - VENTELISTE - 1 UGES OPHOLD

Læs mere

AUGUST

SENSE (UGE 34)

SENSE (UGE 34)

UDSOLGT! 1 UGES OPHOLD

Læs mere

AUGUST

LIVSSTIL (UGE 35)

LIVSSTIL (UGE 35)

1 UGES OPHOLD: VÆGTTAB - MOTION - PERSONLIG UDVIKLING

Læs mere

AUGUST

LIVSSTIL (UGE 33-35)

LIVSSTIL (UGE 33-35)

3 UGERS OPHOLD - VENTELISTE

Læs mere

SEPTEMBER-OKTOBER

VÆGTTAB (UGE 36-41)

VÆGTTAB (UGE 36-41)

6 UGERS OPHOLD - VÆGTTAB OG VELVÆRE

Læs mere

SEPTEMBER-DECEMBER

VÆGTTAB (UGE 36-51)

VÆGTTAB (UGE 36-51)

15 UGERS OPHOLD: VÆGTTAB & NYE VANER

Læs mere

OKTOBER-NOVEMBER

LIVSSTIL (UGE 43-45)

LIVSSTIL (UGE 43-45)

3 UGERS OPHOLD - VÆGTTAB & SUND LIVSSTIL

Læs mere

NOVEMBER-DECEMBER

DIABETES (UGE 46-48)

DIABETES (UGE 46-48)

3 UGERS OPHOLD - DIABETES & SUND LIVSSTIL

Læs mere

NOVEMBER-DECEMBER

LIVSSTIL (UGE 46-48)

LIVSSTIL (UGE 46-48)

3 UGERS OPHOLD - VÆGTTAB & SUND LIVSSTIL

Læs mere

Her kan du se vores forskellige kurser. 

Vi har et program med noget for alle, og som giver muligheder for at komme på livsstilskursus fra 1 til 14 uger. 

Vi har over 12 års erfaring i at lave kurser om vægttab og sundere livsstil. Så stol trygt på, at du er i gode hænder hos os.

KursusCenter Struer ligger smukt ved by og i gåafstand til fjord, i rolige omgivelser. Her kan du finde de helt rigtige rammer for et godt og udbytterigt ophold, hvor du både kan udvikle dig personligt, få nye venner og en sund livsstil. 

Ved afbud mindre end 14 dage før kurset, får du ingen refusion, men du kan få et gavekort på beløbet.

Ved afbud tidligere end 14 dage før kurset gælder følgende:

1. Du kan få et gavekort på det fulde beløb
2. På korte kurser 1-3 uger – ekspeditionsgebyr på kr. 500 – resten af beløbet returneres
3. På lange kurser over 3 uger – ekspeditionsgebyr på kr. 1000 – resten af beløbet returneres

Fælles for alle vores lange kurser

KostteoriGrafik

Vores diætist, Anika, står for undervisning om kost. Her lærer du en masse om madens sammensætning. Der er også praktiske elementer i undervisningen. Fx. tager Anika dig med i et supermarked og viser hvordan du kan vælge de rigtige løsninger i en indkøbssituation. 

MadlavningGrafik

På KursusCenter Struer deltager du i madværksteder med vores kok eller diætist flere gange om ugen. Her lærer du om gode, sunde principper for madlavning. Og du bliver rigtig god til at lave mad, som smager godt! 

Daglig motionGrafik

Vores fysioterapeut Lene og vores Fitnesstræner, Thomas står for motionsdelen af kurset. Her får du en masse afvekslende træning, som de tilpasser til det niveau du er på. Der er motion på programmet hver dag på kurset. 

ValgfagGrafik

Som kursist på KursusCenter Struer, har du mulghed for at vælge forskellige valgfag i løbet af ugen, og dermed have indflydelse på dit ugeskema. Du kan vælge imellem: 

Kernetræning: Med Thomas

Her har du mulighed for at få fokuseret træning for mave og ryg. Det er en time med fokus på koordination, balance, styrke og udholdenhed. Alle kan være med til at få spændt op i korsettet og få kontakt til kernen. 

Stepstyrke: Med Lene

Dette valgfag foregår i fitnesscentrets holdlokale. Til Stepstyrke laver vi hver gang den samme opvarmning på stepbænk, så der er også plads til dig, der ikke kan huske indviklede serier. I styrkedelen arbejder vi med håndvægte, vægtstang og øvelser på gulvet. Der er sved på panden og intensiteten er høj. 

 

HIIT- og cirkeltræning: Med Lene og Thomas

HIIT står for højintensitet-interval træning og er baseret på den seneste forskning. 

Timen er en kombination af en halv times HIIT træning, typisk på spinning cykel, efterfulgt af en halv times cirkeltræning. Lene og Thomas guider dig gennem timen, og alle kan være med, uanset niveau.  

Yoga: Med Lene

Denne time foregår i glashuset. Her skal man ikke være specielt smidig eller stærk, og yoga er både for mænd og kvinder i alle aldre. Det vigtigste er at du har lyst til at arbejde med dig selv og din kropsbevidsthed. Timen starter altid med en kort afspænding, enten liggende eller siddende, og derefter åndedrætsøvelser. Derefter er det tid til yogaøvelsern, og til slut en afspænding på 10-15 min. hvor du ligger med dit eget tæppe. 

Fitness: Med Thomas

Alle kursister får tilbudt er personligt træningsprogram, og i denne valgfagstime har man mulighed for at få yderligere personlige instruktion eller tilretning af træningsprogrammet. Valgfaget egner sig især til dem, der gerne vil træne selv og arbejde med specifikke personlige mål. 

Almene timerGrafik

Kulturudflugter

Hver uge på kurset byder på kulurelle ekskursioner til seværdigheder og natur i det midt- og vestjyske område. Her guider vores højskolelærer, Trine, kursisterne til ny viden og lærerige oplevelser. 

Samlinger

I løbet af ugen er der desuden flere samlinger, hvor der bliver sunget fra højskolesangbogen, og diskuteret aktuelle emner.

Kreative fag


I løbet af kurset er der mulighed for kreative fag med undervisere. Her kan du arbejde med syning og design. 

Mental træningGrafik

Den mentale del af et ændre sin livsstil er meget vigtigt. Især hvis du skal holde det resten af livet, eller arbejde med et vægttab over en længere periode.

NADA akupunkturGrafik

Vores fysioterapeut, Lene, er også uddannet NADA akupunktør. Derfor er det også en del af vores kurser, at vi tilbyder gratis akupunktur for vores kursister. 

VejningGrafik

Som en fast del af kurset, er der frivillig vejning hver mandag morgen og den sidste fredag, før du skal hjem. 

Vejningen inkluderer måling af blandt andet body age, fedtprocent og muskelmasse.

Vejningen foregår hos vores fysioterapeut, Lene og foregår individuelt.

 

TilkøbGrafik

Ønsker du en række private samtaler med vores psykolog eller en af vores coaches, så kan du tilkøbe dette.

Vi tilbyder: 

Psykologsamtaler

Sundhedscoaching

Træningscoaching

Terapeutsamtaler

Karriere- og uddannelsesvejledning

Kontakt kontoret for priser eller yderligere information