Anika Karlsen Thor, Diætist og Teamleder

Hej, jeg hedder Anika, og jeg er diætist og Teamleder på KCS.

Jeg er uddannet Klinisk Diætist på Ankerhus Seminarium, og er autoriseret ved Sundhedsstyrelsen. Gennem de sidste 10 år har jeg arbejdet med vægttabsforløb, og har hjulpet mere end 2000 personer med at skabe et sundere liv.  

"Det skal virke - Også næste år!"

Når jeg arbejder med at skabe sundere livsstil for kursisterne, er det allervigtigste at de bliver bevidste om deres valg.

Min undervisningsstil er meget praktisk orienteret. Jeg kan godt lide, at kursisterne får varerne i hånden og konkret forstår hvilken betydning sunde valg kan have for dem. Det vil sige at jeg underviser mens kursisterne laver mad på vores madværksted, og jeg tager dem også med på indkøb i supermarkeder. Det er vigtigt at kursisterne bliver gode til at købe de rigtige varer og tilberede dem på en sund og velsmagende måde. 

Kursisterne møder mig flere gange i ugen til madværksteder og kostteori. Jeg har også åbent kontor og sundhedstjek, hvor kursisterne kan komme til mig og få individuel kostvejledning. 

Min fornemste rolle på KCS er, at inspirere dig til at spise sundt og tage mange fornuftige valg.

Jeg har for nylig skrevet en kogebog med alle vores velkendte opskrifter. Bogen hedder Madværkstedet, og udkom i november 2015. 

Jeg er vild med mit job, for jeg elsker at lave mad og inspirere andre!