Indkvartering

Eget værelse

På KursusCenter Struer har du altid mulighed for at få dit eget værelse med bad og toilet. 

Værelserne er 15-18 m2, og er udstyret med seng, sengebord, skrivebord med stol, lampe, lænestol og sofa. Badeværelset er rummeligt, og helt dit eget i den periode du er på kursus. 

Vi lægger vægt på, at vores kursister har et privatliv på deres værelser, mens de er på kursus. Det er rart at have en zone, hvor man kan være sig selv, når man er sammen med en masse andre mennesker i løbet af dagen. 

Værelserne ligger på kursuscentrets gange, så du er tæt på undervisningsstederne og tæt på fælles opholdsstuer, vaskerum, køkkener og undervisernes kontorer. 

Der er også mulighed for at dele værelse med en anden, og spare lidt på prisen. 

Praktiske oplysninger til indkvartering

Computer/trådløst internet Der er trådløs internetforbindelse på alle værelser. Det er en god ide at medbringe en bærbar.

TV. Det er TV-stik på alle værelser til de lange ophold. Forbindelsen kræver at dit medbragte tv har MPEG4.

Der er to fælles TV-rum på kursuscentret.

Gæster Dine gæster er velkomne på KursusCentret. Gæster må gerne overnatte i weekenden. Der er mulighed for at gæsterne kan købe mad, og de er altid velkommen til en kop kaffe eller te. Se mere her. 

Husdyr Det er ikke muligt at medbringe nogen form for kæledyr (hund, kat, fugle m.v.) på grund af allegi-risiko.

Praktiske gøremål På KCS er der lidt mere luksus end på andre højskoler. Vi har køkkenpersonale, pedeller og rengøringspersonale, der klarer de fleste praktiske opgaver. Som kursist skal man dog selv holde sit værelse rent og sørge for slutrengøring - Dette kan også tilkøbes. 

1-2 gange om ugen skal man som kursist hjælpe til med små praktiske opgaver, så kursuscentret er et rart sted for alle at være. Det kan fx. være at tømme en opvaskemaskine eller tørre borde af. 

På bedste højskolemanér hjælper man også hinanden med service før og efter måltiderne. 

Rygning Der må kun ryges på et anvist sted udendørs.

Specialkost Fås efter forhåndsaftale med KursusCentret. Skriv på tilmeldingsblanketten, hvis du skal have specialkost eller hvis der er noget, du ikke kan tåle

Tøjvask Der er fri adgang til vaskemaskine, tørretumbler og tørresnore. Medbring selv sæbe.

Struer Motion Kursisterne får et adgangskort til Struer Motion ved deres ankomst. Struer Motion er et fitnesscenter, med holdtræning, der ligger 500 meter fra Kursuscentret. Se mere på http://www.struermotion.dk